GOEDKOPE TAXI LIMBURG

Een goedkope taxi in Limburg? Taxi Brunna natuurlijk!

Taxi Brunna is al meer dan 30 jaar hét adres voor een goedkope taxi Limburg. Wij bieden passend personenvervoer voor individuen, kleine en grote groepen. Uiteraard binnen Limburg, maar ook naar nationale en internationale bestemmingen.

Brunssum kennen we op ons duimpje, maar in de regio’s Heerlen, Sittard en Geleen vinden onze chauffeurs ook uitstekend de weg. Luchthavenvervoer of een goedkope taxi voor rolstoeltransport? Ook dan zit u in Limburg goed bij Taxi Brunna!

Voordelige ritprijs;
Snel en comfortabel;
Afspraak = afspraak;
Vriendelijke chauffeurs;
30 jaar ervaring.

Bekijk via deze link wat u betaalt voor een goedkope taxi in Limburg!

ZORGELOOS NAAR UW BESTEMMING!

Met Taxi Brunna komt u zonder onnodige omwegen en tussenstops op tijd op uw bestemming aan. U wordt voor de deur afgezet en heeft geen parkeerstress. Vóór elke rit checken we de route op files, wegwerkzaamheden en omleidingen. Onze taxi’s zijn voor uw en onze veiligheid voorzien van camera’s en alle gesprekken worden opgenomen.

Modern en veelzijdig wagenpark!

Door de jaren heen is ons wagenpark sterk uitgebreid en bestaat inmiddels uit:

Taxi’s tot 4 personen en Taxibusjes tot 8 personen
Verlengde Mercedes tot 7 personen
Rolstoelbussen tot max. 6 rolstoelen.
Minibussen voor 18 tot 19 personen.
Touringcars voor 50/54 tot 62 personen
Dubbeldekkers voor 72 tot 85 personen

Een goedkope taxi in Limburg – gemakkelijk geregeld!

Van A naar B en vice versa: Taxi Brunna staat voor u klaar als uw goedkope taxi. Bel 045-52 57 777 voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Voor uw reservering kunt u ook het online reserveringsformulier gebruiken. Zo bestelt u gemakkelijk een goedkope taxi in Limburg!