LUCHTHAVENVERVOER EINDHOVEN

Luchthavenvervoer van en naar Eindhoven

Een betrouwbare taxi voor uw luchthavenvervoer.
Een passende vervoersoplossing door ons uitgebreide wagenpark.
Gespecialiseerd in luchthavenvervoer en ander personenvervoer.
Nationale en internationale bestemmingen.
Voor bedrijven en particulieren.


Wilt u zonder stress op vakantie of op zakenreis gaan? Heeft u dan al weleens aan professioneel luchthavenvervoer gedacht? Wij brengen u met ons luchthavenvervoer graag van en naar Eindhoven. Neem plaats in onze taxi en geniet vanaf het allereerste moment van uw reis. Door ons luchthavenvervoer heeft u geen last van parkeerzorgen en gesleep met koffers. Comfortabel reizen van A naar B: dát is Taxi Brunna.
Luchthavenvervoer Eindhoven: voor kleine en grote groepen!

 

WIJ REGELEN HET LUCHTHAVENVERVOER EINDHOVEN

Of u nou alleen op zakenreis gaat, samen met uw gezin op vakantie of een bedrijfsuitstapje heeft: wij regelen het luchthavenvervoer Eindhoven voor u. Wij brengen en halen zowel kleine als grote groepen van en naar Eindhoven Airport. In onze minibus passen groepen vanaf 15 personen en de dubbeldekker kan 85 mensen vervoeren. Gaat het om een nog grotere groep? Geen probleem. Ook voor groepen van 800 personen of meer regelen wij het luchthavenvervoer. Het vervoeren van rolstoelen, rollators en het plaatsen van kinderzitjes behoort ook tot onze mogelijkheden.
Uw vervoer direct regelen? Bel 045-5257777

Naast luchthavenvervoer Eindhoven rijden we ook van en naar Zaventem, Düsseldorf en Köln. Naar wat voor soort luchthavenvervoer u ook op zoek bent: bij ons vindt u het gegarandeerd tegen een zeer scherpe prijs. Reserveer direct zodat u verzekerd bent van zorgeloos vervoer naar al uw bestemmingen. Heeft u vragen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.