LUCHTHAVENVERVOER PRIJS LIMBURG

Luchthavenvervoer prijs Limburg? Kies voor Taxi Brunna!

Op zoek naar een indicatie over de luchthavenvervoer prijs Limburg? Stap dan in bij Taxi Brunna!
Al meer dan 30 jaar een betrouwbaar adres voor een zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis!

Scherpe tarieven
Snel en comfortabel
Gemakkelijk reserveren
Op tijd vertrekken en aankomen
30 jaar ervaring
Betrouwbare chauffeurs

 

Zorgeloos naar uw bestemming!

Met ons luchthavenvervoer op maat reist u tegen een scherpe prijs vanuit Limburg naar bijvoorbeeld Eindhoven of Zaventem. U heeft geen parkeerkosten en hoeft niet met uw koffers te slepen. Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u zonder onnodige omwegen en tussenstops op uw bestemming aankomt. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat klantgericht handelen is.

Voor elke rit checken we daarom de route op files, wegwerkzaamheden en omleidingen. Voor uw en onze veiligheid hangen in al onze taxi’s camera’s en worden alle gesprekken opgenomen. Taxi Brunna kent Brunssum op zijn duimpje, maar ook in de regio’s Heerlen, Sittard en Geleen vinden wij uitstekend de weg. Uiteraard zijn wij ook uw taxichauffeur voor verder gelegen luchthavens, binnen en buiten Nederland.

 

VERVOER OP MAAT!

Taxi Brunna uit Brunssum is gespecialiseerd in luchthavenvervoer en ander personenvervoer. Behalve het vervoer van individuen, kunnen wij ook kleine en grote groepen vervoeren. In een minibus passen groepen vanaf 15 personen en onze dubbeldekker kan maar liefst 85 mensen vervoeren.

Ook zeer grote groepen, 800 personen of meer, kunnen wij vervoeren. Uiteraard bieden wij ook vervoersmogelijkheden aan mensen in een rolstoel of scootmobiel. Start uw vakantie of zakenreis zonder stress met Taxi Brunna: luchthavenvervoer voor de beste prijs van Limburg!

Bekijk onze tarieven en voorwaarden.

Uw luchthavenvervoer direct regelen!

Van of naar het vliegveld: wij staan voor u klaar. We halen u op het afgesproken tijdstip op en zorgen dat u vlot op de luchthaven arriveert. Wilt u na aankomst direct opgehaald worden? Geen probleem!

Bel 045-52 57 777 voor meer informatie over de luchthavenvervoer prijs Limburg of het direct aanvragen van een offerte met een voordelige prijs. Voor uw reservering kunt u ook het online reserveringsformulier invullen. Zo bestelt u snel en gemakkelijk uw luchthavenvervoer vanuit Limburg voor de beste prijs!

Reserveer direct uw taxivervoer!