LUCHTHAVENVERVOER LIMBURG

Luchthavenvervoer Limburg? Stap in bij Taxi Brunna!

Voor comfortabel luchthavenvervoer Limburg moet u bij Taxi Brunna zijn: al ruim 30 jaar een betrouwbaar adres voor een zorgeloos begin van uw vakantie of zakenreis! Met een taxirit heeft u geen parkeerproblemen en -kosten en hoeft u niet met uw zware koffers te slepen!

Scherpe tarieven
Comfortabel en snel
Uitstekende chauffeurs
Online of telefonisch reserveren
30 jaar ervaring

Luchthavenvervoer Limburg – geen stress met Taxi Brunna!

Taxi Brunna kent Brunssum op zijn duimpje, maar ook in de regio’s Heerlen, Sittard en Geleen vinden wij uitstekend de weg. Met ons luchthavenvervoer in Limburg reist u tegen een aantrekkelijk tarief naar bijvoorbeeld Eindhoven of Zaventem.

Onze gediplomeerde chauffeurs zorgen ervoor dat u op tijd op de luchthaven aankomt. Uiteraard rijden we u ook naar verder gelegen luchthavens, binnen en buiten Nederland. Vóór elke rit checken we de route op files, wegwerkzaamheden en omleidingen. Voor uw en onze veiligheid hangen in al onze taxi’s camera’s en worden alle gesprekken opgenomen.

VERVOER OP MAAT!


Taxi Brunna uit Brunssum verzorgt luchthavenvervoer en ander personenvervoer in Limburg voor een grote kring tevreden klanten. We vervoeren individuen, kleine en grote groepen. In een minibus passen groepen vanaf 15 personen en onze dubbeldekker kan maar liefst 85 mensen vervoeren.

Ook zeer grote groepen, 800 personen of meer, kunnen wij vervoeren. Uiteraard bieden wij tevens vervoersmogelijkheden aan mensen in een rolstoel of scootmobiel. Luchthavenvervoer op maat voor elke situatie dus. En voor de beste prijzen in Limburg!
Bekijk via deze link onze tarieven voor luchthavenvervoer in Limburg.

Uw luchthavenvervoer direct regelen!

Van of naar het vliegveld: wij staan voor u klaar. We halen u op het afgesproken tijdstip op en zorgen dat u vlot op de luchthaven arriveert. Wilt u na aankomst direct opgehaald worden? Geen probleem!

Bel 045-52 57 777 voor meer informatie over luchthavenvervoer Limburg of het aanvragen van een offerte. Voor uw reservering kunt u ook het online reserveringsformulier gebruiken. Zo bestelt u snel en gemakkelijk uw luchthavenvervoer vanuit Limburg!

Reserveer direct uw taxivervoer!