PRIJS TAXI LIMBURG

De laagste prijs taxi Limburg? Stap in bij taxi Brunna!

Taxi Brunna verzorgt al meer dan 30 jaar passend personenvervoer voor een grote kring tevreden klanten. En dat voor een lage prijs in Limburg en omstreken! Wij bieden voor een vriendelijke prijs taxiritten op maat voor individuen, kleine en grote groepen. Uiteraard binnen Limburg, maar ook naar nationale en internationale bestemmingen.

Wij kennen Brunssum op ons duimpje, maar ook in de regio’s Heerlen, Sittard en Geleen vinden onze chauffeurs uitstekend de weg. Luchthavenvervoer of aangepast vervoer voor rolstoel of scootmobiel? Ook dan zit u goed bij Taxi Brunna!

Voordelige ritprijs
Snel en comfortabel
Afspraak = afspraak
Vriendelijke chauffeurs
30 jaar ervaring

Bekijk via deze link welke prijs u betaalt voor een taxi in Limburg.

ZORGELOOS NAAR UW BESTEMMING!

Met Taxi Brunna komt u zonder onnodige omwegen en tussenstops op tijd op uw bestemming aan. U wordt voor de deur afgezet en heeft geen parkeerstress. Vóór elke rit checken we de route op files, wegwerkzaamheden en omleidingen. Voor uw en onze veiligheid hangen in al onze taxi’s camera’s en worden alle gesprekken opgenomen.

Modern en veelzijdig wagenpark! Door de jaren heen is ons wagenpark sterk uitgebreid en bestaat inmiddels uit:

Taxi’s tot 4 personen en Taxibusjes tot 8 personen
Verlengde Mercedes tot 7 personen
Rolstoelbussen tot max. 6 rolstoelen.
Minibussen voor 18 tot 19 personen.
Touringcars voor 50/54 tot 62 personen
Dubbeldekkers voor 72 tot 85 personen


De beste prijs voor een taxi in Limburg!

Van A naar B en vice versa: Taxi Brunna staat voor u klaar tegen een voordelige prijs. Bel 045-52 57 777 voor meer informatie of het aanvragen van een offerte. Voor uw reservering kunt u ook het online reserveringsformulier gebruiken. Zo bestelt u gemakkelijk voor de beste prijs uw taxi, bus of touringcar in Limburg! Reserveer direct!