TOURINGCAR VERHUUR LIMBURG

Zoekt u een touringcar bedrijf in Limburg?

De voordeligste prijzen om een touringcar te huren vind u bij Taxi Brunna. Vervoer voor groepen tot 800 personen is voor ons geen probleem.

Om van plaats A naar plaats B te reizen, maakt u het beste gebruik van Taxi Brunna. U kunt bij ons een touringcar, minibus of taxi huren tegen voordelige prijzen. Als bedrijf bestaan we reeds meer dan 30 jaar. We begonnen als taxibedrijf maar groeiden als snel door en verzorgen nu ook groepsvervoer. Naast taxi´s kwamen er busjes, bussen, touringcars en dubbeldekkers bij. Op die manier bieden we elke klant een passende vervoersoplossing. Onze vakkundige werknemers hebben al minstens 20 jaar ervaring en werken snel. Contacteer ons touringcar bedrijf in Limburg en huur een touringcar tegen een mooie prijs. Vraag snel uw offerte aan via onze website!

 

RESERVEER NU JE TOURINGCAR LIMBURG!

Wilt u een groep vervoeren in de omgeving van Limburg? Huur dan een touringcar van ons bedrijf! Wij vervoeren groepen van 15 tot 85 personen met een minibus of dubbeldekker. Grotere groepen tot zelfs 800 personen en meer vervoeren we met onze touringcars. We beschikken over genoeg eigen materiaal. Op die manier houden wij al onze klanten tevreden.

Naast touringcars verzorgen wij ook:
Dubbeldekkers
Rolstoeltaxi’s
Luchthavenvervoer
Taxi’s
Reserveer meteen!

Wij staan u bij op schoolreisjes, bedrijfsuitjes, dagtochten en meerdaagse reizen. U huurt een touringcar tegen de voordeligste prijzen! Wees zeker van een zorgeloos vervoer naar al uw bestemmingen en reserveer nu. Wilt u eerst meer weten? Contacteer ons dan voor al uw vragen.